Veilig bankieren in deze coronatijden

Wij hopen dat u en uw naasten in goede gezondheid verkeren.

Veilig bankieren in deze coronatijden.
 
Wij hopen dat u en uw naasten in goede gezondheid verkeren.

 

Onze topprioriteit is de veiligheid van onze samenleving en onze collega’s. Ondanks de beperkingen blijven we onze uitstekende diensten voortzetten, zoals u dat van ons gewend bent. Na de officiële maatregelen tegen de coronacrisis blijft iedereen zoveel mogelijk thuis en brengen we meer tijd online door.

Daarom willen wij u herinneren aan een aantal essentiële punten wat betreft het veilig bankieren.

 

➤ Log in via een beveiligde verbinding aangeduid als ‘https://’ in de adresbalk van uw internetbrowser. De 's' staat voor 'secure'. Staat er alleen 'http' (zonder 's') dan is de internetverbinding niet beveiligd.

 

➤ Controleer op de aanwezigheid van het veiligheidsslotje in uw internetbrowser.

 

➤ Vertel uw wachtwoord nooit aan een ander. Ook niet aan een medewerker van de bank. Wij vragen nooit naar uw wachtwoord.

 

➤ Bezoek onze website door www.garantibank.nl in te voeren in het adresbalk. Ga niet via uw favorieten of via een zoekmachine naar onze website.

 

➤ Wij gebruiken nooit een link in een e-mailbericht om in te loggen op ons internetbankieren.

 

➤ Controleer altijd het e-mailadres van de afzender en vermijd dringende verzoeken.

 

➤ Indien u iets verdachts opmerkt, neem dan direct contact met ons op.

 

Meer informatie vindt u op www.veiligbankieren.nl. Voor een complete lijst over het veilig internetbankieren kunt u naar de volgende pagina op onze website:https://www.garantibank.nl/internet-bankieren/veilig-internet-bankieren.