Corporate Story

Persoonlijk. Fair. Verantwoord.

 

Bankieren is mensenwerk. Door het gemak van alle apps en online bankieren heeft u steeds minder persoonlijk contact met onze medewerkers. Maar bij Garanti BBVA International nemen we de relatie met onze klanten heel serieus. Omdat we graag willen dat u als klant voor een lange tijd klant blijft. Dat ervaart u als u onze mensen spreekt wanneer u ons nodig hebt. Dat merkt u als we uw vraag oprecht behandelen. Van een bank met een sociaal hart is nog nooit iemand slechter geworden, vinden wij. Sterker nog, onze persoonlijke aanpak maakt ons in zekere zin een betere bank.

 

Garanti BBVA International is een relatief kleine bank in Nederland. Maar een relatief grote bank in de wereld. Twee uitstekende voorwaarden voor een langdurige relatie. Onze familiaire proporties in Nederland zorgen ervoor dat wij onze klanten met betrokkenheid bij de relatie kunnen bedienen. En met de kracht van onze BBVA familie bieden wij onze klanten innovatie en vergaande mogelijkheden.

 

Bij Garanti BBVA International werken we in kleine teams. Met korte lijnen. Daardoor luisteren we aandachtiger en handelen we altijd verantwoord. Ons gevoel zegt dat we onze klanten altijd recht in de ogen kunnen kijken. Omdat we een bank willen zijn die – als de menselijke maat hierom vraagt – verantwoordelijkheid neemt en zich flexibel opstelt.

 

Die verantwoordelijkheid proberen we ook zoveel mogelijk toe te passen op onze houding naar de maatschappij. We zijn ons ervan bewust welke impact wij als bank kunnen hebben. En we beseffen maar al te goed dat het uw geld is waar wij op mogen passen. We gaan daar doelgericht mee om zonder onnodige risico’s. Geld is onze core business, maar zonder de menselijke maat is geld niets waard.

 

Garanti BBVA International