Internetbankieren

Hoe werkt het?

U opent een rekening in 3 stappen

Het openen van een spaarrekening bij Garanti BBVA International is heel gemakkelijk!

Stap 1

Stap 1

U vult in het formulier uw persoonsgegevens en tegenrekening in.

Stap 2

Stap 2

Binnen een werkdag krijgt u van ons een e-mail met verzoek om 1 Euro over te maken ter verificatie van uw tegenrekening.

Stap 3

Stap 3

Vervolgens krijgt u van ons een e-mail met een link naar IDnow. Met IDnow kunt u zich identificeren op uw smartphone of tablet en anders uw computer met webcam. Volg de stappen op uw scherm om uw identiteitsbewijs te scannen en een foto van uzelf te maken.

Hoe vraag ik mijn Gouden Internet Rekening aan?

U vraagt uw Gouden Internet Rekening eenvoudig aan via de bovenstaande oranje button 'Begin met sparen'. U wordt vriendelijk verzocht de aanvraag online in te vullen en te bevestigen. U kunt deze spaarrekening voor uzelf, gezamenlijk of voor uw kind aanvragen. Voor het openen van een Gouden Internet Rekening geldt een aantal voorwaarden.

Internetbankieren bij Garanti BBVA International is snel, gemakkelijk en met persoonlijke support.

Wilt u veilig en snel sparen? Wilt u zelf uw zaken regelen, met directe support wanneer nodig? Bij Garanti BBVA International zit u goed.

Suitable products

Uitgebreide spaarmogelijkheden

Hoe u wilt sparen is helemaal aan u. Vergelijk de rekeningen van Garanti BBVA International. Ons scala aan spaarrekeningen biedt voor iedereen de juiste spaarmogelijkheid.

Safe Banking

Veiligheid voorop

Dat u veilig kunt internetbankieren is voor ons het belangrijkst. Daarom treffen we veiligheidsmaatregelen in zowel onze procedures als onze systemen.

Average Approval Time

Starten met sparen

Vanaf uw aanvraag kunt u gemiddeld al na één werkdag beginnen met sparen.

Hulp nodig bij het maken van een keuze? Onze medewerkers staan voor u klaar.