Uitslag klanttevredenheidsonderzoek 2023

Met groot genoegen delen wij mee dat Garanti BBVA International maar liefst een 8,34 heeft gescoord op ons laatste klanttevredenheidsonderzoek. Daar zijn wij behoorlijk trots op, want uw mening over onze dienstverlening vinden wij belangrijk. Daarmee kunnen wij doorlopend onze service op uw wensen afstemmen.

 

Persoonlijk. Fair. Verantwoord.

We bedanken iedereen voor hun bijdrage aan het klanttevredenheidsonderzoek. Tevens willen wij namens het gehele team iedereen bedanken die de tijd heeft genomen om eerlijke ideeën in te sturen. Jullie inbreng is waardevol en heeft ons dichter bij onze missie gebracht. Wij streven ernaar om u op de hoogte te houden over de verdere ontwikkelingen hieromtrent.

 

Bij het volgende klanttevredenheidsonderzoek proberen wij onszelf natuurlijk opnieuw te verbeteren. Deze uitdaging zien we met volle enthousiasme tegemoet. Echter, hoeft u niet te wachten tot dat moment. U kunt ons op elk gewenst moment benaderen om uw wensen te delen of verbeterpunten aan te dragen. Elk signaal dat we van u ontvangen, zien we als een waardevolle kans om ons nog verder te verbeteren.