Support

Kleurplaatactie 1e prijs

Nummer 1 is: Sebastiaan

 

Aan het begin van dit nieuwe jaar stuurden wij een kleurplaat rond met een boodschap aan alle (klein)kinderen: ‘Geef het nieuwe jaar meer kleur’. De weken erna stroomden honderden prachtige kunstwerken binnen.

 

Alle kinderen die met hun kleurplaat meer kleur aan dit jaar hebben gegeven, vinden we toppers. Wat is de jury lang bezig geweest om ze allemaal goed te bekijken. Toen ze alle kleurplaten hadden bekeken, kozen ze drie winnaars.

 

Een paar complimenten van de jury op een rijtje:

  • ‘Zoveel aandacht voor de details, klasse!’
  • ‘Het is een meesterwerk!’
  • ‘Deze zou echt wel in een museum passen!’

 

Reactie van de winnaar:

 

“Wauw, wat een mooie complimenten. Hij is aan het glimmen van trots! We kregen de kleurplaat binnen en aangezien hij zelf veel met het heelal bezig is, wilde hij deze gelijk inkleuren. Hij had al grote plannen met wat hij zou doen als hij een van de prijzen zou winnen. Als eerste zou hij een Playstation kaart kopen om een Fortnite skin te kopen en een Ajax voetbalshirt. En als het echt de hoofdprijs zou zijn dan zou hij een tent kopen want hij wil heel graag een keer kamperen in het bos met het hele gezin. Hij sprong een gat in de lucht toen hij hoorde dat hij had gewonnen en zeker omdat nu al zijn dromen kunnen uitkomen. Groet!”

 

Moeder van Sebastiaan